Uthyrning Lagerhus/Ladugård, zona industriale, Banja Luka, Bosnien och Hercegovina, Cara Dusana 147, Trn

Uthyrning - Cod. 30182

  • Typ: Lagerhus/Ladugård
  • Område: 600 m²
  • Antal rum: 4
  • Våning: 1

Utfärdat av byggnaden / hallen på den gamla vägen Banja Luka-tang vid ingången till industriområde, yta 600m2 och mark 2000m2, var Hall byggdes 1990. I hallen finns en ekonomibyggnad (hus) på golvet är lämplig för kontor, som en del av hallen är en stor parkeringsplats med tillgång för lastbilar. Lämpar sig för produktion, lagring eller grossist genomförde installationen och uppvärmning.

Byggnaden är två år var enligt hyresavtalet, och renoverades i juli 2014 redo att användas av en nyckelfärdig, har ett gemensamt kök som kan rymma ett stort antal arbetstagare, fyra kontor i hallen och två toaletter. Den består av två delar, den första är anpassad för att lasta godset och har tillgång till lastbilar och lastbilar, medan den andra är anpassad för att producera i trevliga förhållanden, men kan även användas för förvaring av fina varor.

Det finns tre ingångar till hallen själv, en framifrån till huvudgatan för lastbilar, en mellanprodukt för arbetarna och personal och en extra med uzgibom för gaffeltruckar.

Bakom hallen finns en kommersiell och bostadshus, som har ett pannrum på bottenvåningen och två stora utrymmen för förvaring medan den första våningen är ett rum med två mindre rum anpassade för kontor eller sovrum och ett stort rum med en fantastisk utsikt, som kan användas som huvudkontoret för rum eller vardagsrummet. På golvet finns också en toalett / badrum och kök.

Huset är utformat så att det kan användas för administrativt kontor eller uthus för livet.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB