Försäljning Hotell, Rostovo, Central Bosnia, Bosnien och Hercegovina, Rostovo b.b.

Försäljning - Cod. 34899

  • Typ: Hotell
  • Område: 59000 m²
  • Antal rum: X
  • Våning: X

Centrum renoverades 2006 och började fungera så under vinterperioden. År 2008 berikade vi vår sport och rekreationstjänster att erbjuda en vandringsled, cykelleder (mountainbikes kan hyras på hotellet) och ridning. Utanför hotellet finns tennisbanor som är täckta och uppvärmda under vintern för våra gäster att njuta av. För sportlag och individuella grupper erbjuder vi idrottshall som uppvärms under vintern för inomhusfotboll, basket, volleyboll och handboll. Området Rostovo, ren luft och orörd natur är känd av människor som en "Air Spa" som hjälpas av fall av folk som läker genom att bara spendera tid på Rostovo. Hotellets interiör renoverades 2008 och en extra vinterträdgård med fontän och öppen spis byggdes, vilket ökar restaurangens sittplatser och gör den lämplig för bröllop och andra festligheter.
Skidcentret "Rostovo" har två SIDRO-skidliftar med en kapacitet på 1500 skidåkare per timme. En är 500m lång och den andra 900m. Skidspåret är distanserat 100 meter från hotellet. Skidspåret är idealiskt för nybörjare och rekreationsåkare. Grunden för banan är gräsbevuxen, så det finns liten risk för skada eller skador på skidor. Spåret har ljusreflektor, vilket möjliggör nattskidåkning.
Hotellet erbjuder lyxiga dubbel-, trippel- och fyrabäddsrum. Rummen inkluderar toaletter, satellit-tv och telefon.
Hotellet har en vinter-sommardrädgård med plats för upp till 100 personer, med utsikt över skidspåren och under sommarsäsongen tillgänglig för olika affärsmöten, konferenser och presentationer. Också finns inom hotellet en caffe bar, restaurang och lyxigt utrustat gym och bastu.
 Byn består av hus och vattenbruk och är för närvarande under uppbyggnad äkta smedhus, mjölkhus och häststall. Under vintersäsongen kan gästerna njuta av släde runt byn och under våren och sommaren i rekreation och sport ridning och buggy ridning. Byn är hem för intressanta artefakter från det förflutna, inklusive verktyg som används av våra förfäder och husdjur från denna region.

REGISTRERADE BESÖK FÖR DETTA MEDDELANDE

Besök indelade efter ursprungsland

Byta datumintervall

Fråga efter denna bostad


REALIGRO FREE ADVERT
Jag skulle vilja få updateringar angående liknande erbjudande
I'm over 18, I accept Terms of Use and Privacy Policy.*
Avbryt
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Inställningar

    För en bättre användning av Realigro hemsida, ange inställningar för språk, valuta, kvadratmeter eller kvm ft

    Ställ nu Visa inte igen
BB